jít zpět

KOMENTOVANÁ PROHLÍDKA VÝSTAVY

Nechte se provést výstavou BEZE STRACHU a pohlédněte na umění očima samotné autorky – talentované sochařky Veroniky Psotkové a kurátorky Alžběty Krajíčkové. Komentovaná prohlídka se bude konat v pondělí 6. května od 18 hod. v prostorách ARTIA, ve Foyer budovy KKCG přímo u nás na Bořislavce na Praze 6.

Pokud se chcete dozvědět podrobnosti k právě probíhající výstavě „My a ti druzí“ uznávané reportážní fotografky Jarmily Štukové, nezapomeňte si naplánovat čas na komentovanou prohlídku v termínu 26. září nebo 17. října 2024 od 18 hod.

Výstavou vás provede sama autorka, držitelka prestižního ocenění Czech Press Photo Jarmila Štuková, která proslula zejména díky autentickým reportážím z válečných front, či z míst sužovaných chudobou či dalšími sociálními problémy.

Pokud vám termín nevyhovuje, nevadí! Výstavu si v prostorách Artia v přízemí budovy KKCG můžete prohlédnout i sami až do 20. října 2024.

Vstup na výstavu i samotnou komentovanou prohlídku je zdarma. Počet mít na komentovou prohlídku je však omezen a proto doporučujeme dlouho neotálet a rezervovat si své místo prostřednictvím e-mailu: akce@kkcg.com

Prostory Artia jsou běžně otevřeny veřejnosti v těchto termínech:

Těšíme se na vás.

sleduj nás

@borislavkacentrum