jít zpět

UNIKÁTNÍ VÝSTAVA MOTOREK KRÁSKY NA CESTÁCH A ADRENALINEM NABITÁ MOTOSHOW

Unikátní výstava motorek KRÁSKY NA CESTÁCH odstratuje již 3.června. Výstavu doplní adrenalinem nabitá MOTOSHOW s předními českými moto-kaskadéry a hvězdami českého motos-světa se bude konat již v sobotu 8. června na Bořislavce. Vstup je zdarma. Těšíme se na vás.

Unikátní výstava motorek zakončená adrenalinem nabitou Motoshow s předními českými moto-kaskadéry z týmu Special Brothers Crew v čele s nejznámějším českým stunt-riderem Adamem „Special“ Peschelem a nejlepší českou závodnicí a stunt-riderkou Katkou „KateStunt“ Jandovou.

VÝSTAVA MOTOREK KRÁSKY NA CESTÁCH | 3.6.-11.6.2024

Fanoušci rychlých strojů zbystřete! Již od od 3.6. do 11.6. 2024 se přímo v našem centru můžete pokochat nad unikátní sbírkou našlapaných závodních motocyklů předních českých závodníků, vytuněnými stuntovými mašinami od našich nejlepších českých moto-kaskadérů, ale také nad zcela unikátními ručně vyrobenými kousky, které můžete zhlédnout třeba i ve videoklipech Bena Cristovaa, pocházejících z dílny známéhio designéra a nadšeného konstruktéra známého z televizní soutěže Mistři dílny, Míry Jecha.

MOTO SHOW | SOBOTA 8.6.2024

Třešničkou na pomysleném dortu celé výstavy je adranlinem nabitá MOTOSHOW, kde svůj um předvedou nejlepší čeští moto-kaskadéři z týmu SPECIAL BROTHERS CREW.

Připravte se na nevšední adreanlinem nabitoou show s dechberoucími kaskadérkými kousky, které často popírací zákony gravitace. Své nejlepší triky vám již v sobotu 8.6.2024 předvedou „speciální bratři“

A také partička freestyle workoutová partička z týmu Zabil.cz, kteří předvádí neuvěřitelné triky s vlastním tělem.

Exhibice a se budou konat venku na Piazzettě centra a také v rámci ulice Kladenská. (viz mapa centraZDE)

ROZHOVORY S HVĚZDNÝMI HOSTY

Nenechte si ujít rozhovory a autogramiády hvězd českého moto-sportu.

HOVORY A AUTOGRAMIÁDY S HVĚZNÝMI HOSTY

ZÁBAVA PRO CELOU RODINU

Pro ty nejmenší budou v sobotu 8.6. venku na Piazzettě k dispozici zábavné atrakce

Atrakce budou pro děti k dispozici v těchto časech

Celý program i vstup na atrakce je zdarma.

Program akce, rozhovory a dětské atrakce najdete venku na Piazzettě centra. Moto-exhibice se bude konat na ulici Kladenská před naším centrem.

Akce se bude konat za každého počasí, nicméně v případě nepříznivých podmínek může být program upraven, zkrácen či část programu zcela zrušena.

Těšíme se na vás v sobotu 8. června. Vstup na akci i atrakce je zdarma.

sleduj nás

@borislavkacentrum